Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Česen 2020

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Melona je napisal/a:
Mrhe! Vsak dan najdem kakšnega. Ampak OK, deževniki seveda tudi morajo biti.

Imaš gole grede? meni so pred leti olupili vse čebulčke, ko sem pa na gredo posula sveže natrgano travo, tako, kratko, so se lotili te in pustili čebulčke pri miru.
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Če deževniki rinejo v čebulček, je v zemlji premalo organske snovi in nimajo dovolj hrane.
Pomaga zastirka iz listja, slame, drobirja....tudi kakšno posodo kuhinjskih odpadkov lahko zakopljete poleg čebulčka.

Pri nas se zakopljejo v kup gnoja poleg njive in tam prezimijo.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Posadila sem ga med vrtnice, ni zastrto, ne. Olupke in obrezke zelenjave itak mečem v vrt in ne vem, po kateri pameti jih prav med vrtnice ne mečem. Takoj akcija, hvala.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Nadaljevanje: Česen 2021
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Na žalost ali pa tudi ne je moj semenski časen ( pozabil kateri) pogledal ta teden ven. Bomo videli kaj bo od njega.

[url=http://shrani.si/?3D/pG/1dwpaGGb/3/133280423384372491899322.jpg]_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Pajo, ne bo mu hudega. Katero sorto pa imaš?_________________naredimo svet lepši
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

brbr je napisal/a:
Pajo, ne bo mu hudega. Katero sorto pa imaš?

Sorta? Pozabil zapisati spomnim se pa nič več na žalost!_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Jaz sem tudi danes odkril prve špičke, ki so pokukale iz zemlje.
In sem kar zadovoljen, ker zdaj vem, da je vse OK !
Odgovori