Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Yacon - Polymnia sonchifolia

Odgovori
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Yacon je danes nekoliko posmolila slana (zmrzal?), a so spodnji listi še nedotaknjeni. Vremenska je ustrezna, naj počrpa v gomolje vse, kar še lahko. V primeru, da ga nocoj ponovno (dokončno) posmoli, gre ven čez 7-14 dni. Pa bo nekaj slik in besedila. Smile
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Meni draga oseba rabi Yakon. Ima kdo viška, kupim.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Dajmar pozdravljen
Ena dva, tri mislim, da bi ti lahko dala. Nevem pa še, kakšen je pridelek, ker ga še nisem skopala.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Pošljem ZS
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Pozdravljeni

Lani sem imela yacon posajen v 70 litrski posodi. Kar dobro je naredil.
14 kg. Nekaj primerkov je bilo kar debelih.

Pa lepo pozdravljeni
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Pa prednost sajenja v lonce je ta, da voluhar ne pride do njih, kar je po meni največji plus!_________________Iščem zanimive sadne vrste...
Odgovori