Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Cepljenje sadnih dreves
Kalem jabuke pod koru šest meseci nakon kalemljenja.
https://www.youtube.com/watch?v=mw8VxUBRSZg
https://www.youtube.com/watch?v=mw8VxUBRSZg
Pozdravljeni,
že nekaj časa spremljam ta forum in moram reči, da med vsemi debatami zveš veliko novih stvari ter koristnih nasvetov in morda me je tudi to vzpodbudilo, da bom letos prvič začel s cepljenjem. Trenutno že imam nekaj cepičev, ki sem jih zavil v navlažen papir, dal vse skupaj v polivinil ter v hladilnik. Vsaj tako naj bi se shranjevalo cepiče.
Glede na to, da jih bom še nabiral, ker bom rabil vaje in glede na to, da ne bo šlo vse v hladilnik, me zanima, kako se cepiči še drugače shranjujejo. Zasledil sem namreč še, da se jih lahko shranjuje v zemlji ali mivki, ne vem pa točno kako. Ne bi rad imel polno neuporabnih cepičev.
Hvala za odgovor.
že nekaj časa spremljam ta forum in moram reči, da med vsemi debatami zveš veliko novih stvari ter koristnih nasvetov in morda me je tudi to vzpodbudilo, da bom letos prvič začel s cepljenjem. Trenutno že imam nekaj cepičev, ki sem jih zavil v navlažen papir, dal vse skupaj v polivinil ter v hladilnik. Vsaj tako naj bi se shranjevalo cepiče.
Glede na to, da jih bom še nabiral, ker bom rabil vaje in glede na to, da ne bo šlo vse v hladilnik, me zanima, kako se cepiči še drugače shranjujejo. Zasledil sem namreč še, da se jih lahko shranjuje v zemlji ali mivki, ne vem pa točno kako. Ne bi rad imel polno neuporabnih cepičev.
Hvala za odgovor.
Juarez je napisal/a: |
Trenutno že imam nekaj cepičev, ki sem jih zavil v navlažen papir, dal vse skupaj v polivinil ter v hladilnik. Vsaj tako naj bi se shranjevalo cepiče. Glede na to, da jih bom še nabiral, ker bom rabil vaje in glede na to, da ne bo šlo vse v hladilnik, me zanima, kako se cepiči še drugače shranjujejo. Zasledil sem namreč še, da se jih lahko shranjuje v zemlji ali mivki, ne vem pa točno kako. Ne bi rad imel polno neuporabnih cepičev. Hvala za odgovor. |
Ne poznam sodobnejših načinov, lahko povem samo, da jih je moj oče zakopal v mivko ob hišni steni na severni strani, ki je ostala ves dan v senci.
Juarez je napisal/a: |
Pozdravljeni, že nekaj časa spremljam ta forum in moram reči, da med vsemi debatami zveš veliko novih stvari ter koristnih nasvetov in morda me je tudi to vzpodbudilo, da bom letos prvič začel s cepljenjem. Trenutno že imam nekaj cepičev, ki sem jih zavil v navlažen papir, dal vse skupaj v polivinil ter v hladilnik. Vsaj tako naj bi se shranjevalo cepiče. Glede na to, da jih bom še nabiral, ker bom rabil vaje in glede na to, da ne bo šlo vse v hladilnik, me zanima, kako se cepiči še drugače shranjujejo. Zasledil sem namreč še, da se jih lahko shranjuje v zemlji ali mivki, ne vem pa točno kako. Ne bi rad imel polno neuporabnih cepičev. Hvala za odgovor. |
En mesec pred cepljenjem odrežem veje premera svinčnika, jih dam v pvc vrečko in v drvarnico. Cepim na angleško k._________________Jabolko na dan, odžene zdravnika stran.
Apple a day keeps the doctor away.