Ameriška borovnica - Vaccinium corymbosum - II,
-
-
- Kraj: Domžale
Ja, lansko leto po 15. juliju je bilo popolno opustošenje. Duke je še prišel nekako skozi, sem večino lepih pobral.
Na Chandlerju in Coville pa je šla več kot polovica adijo ...
Na koncu sem "zastrupil vse tri grme z mešanico dveh neonikotinskih insekticidov, da sem vsaj nekaj golazni pospravil.
Itak uporabnih plodov skoraj ni bilo več gor.
Še hujša katastrofa pa pri robidah in drugem rodu malin ...
Na Chandlerju in Coville pa je šla več kot polovica adijo ...
Na koncu sem "zastrupil vse tri grme z mešanico dveh neonikotinskih insekticidov, da sem vsaj nekaj golazni pospravil.
Itak uporabnih plodov skoraj ni bilo več gor.
Še hujša katastrofa pa pri robidah in drugem rodu malin ...
-
- Kraj: Domžale
-
Andrej Banko je napisal/a: |
Ja, lansko leto po 15. juliju je bilo popolno opustošenje. Duke je še prišel nekako skozi, sem večino lepih pobral. Na Chandlerju in Coville pa je šla več kot polovica adijo ... Na koncu sem "zastrupil vse tri grme z mešanico dveh neonikotinskih insekticidov, da sem vsaj nekaj golazni pospravil. Itak uporabnih plodov skoraj ni bilo več gor. Še hujša katastrofa pa pri robidah in drugem rodu malin ... |
Pa zlati ribez, mini kivi, žižule..._________________Iščem zanimive sadne vrste...
-
-
- Kraj: Ljubljana
laksikon je napisal/a: | ||
Meni tudi sorto Coville najbolj napadajo...Prav malo mi ostane od nje, pa mi je ta sorta med najljubšimi. NA Covillu sem dal 3 vabe, bilo je vse polno. Invazija! |
Suzukiji imajo prefinjen okus