Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Citrus

Odgovori
paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

Ne odvrže listja?
turnogo

Odgovor Napisal/-a turnogo »

paprika je napisal/a:
Ne odvrže listja?

Prej sem jih imel na temp. 15 st. C pa ni bilo dobro, saj je listje veselo zapuščalo rastline._________________Jabolko na dan, odžene zdravnika stran.
Apple a day keeps the doctor away.
turnogo

Odgovor Napisal/-a turnogo »

Na kakšno razdaljo se sadi mandarine in limone?_________________Jabolko na dan, odžene zdravnika stran.
Apple a day keeps the doctor away.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Pobrala sem zadnje polodve prejšnje sezone. Kdaj vi trgate plodove? Ko se še močno držijo, ali ko sami odpadejo?

IMG-20210427-111357

Ali so vaši citrusi že na prostem? Jaz letos še kar odlašam... Embarassed_________________naredimo svet lepši
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Pri nas jih dajemo ven že več kot en mesec. Če pade temperatura ponoči na okoli +2, jih spet pospravimo v hišo.
Plodove pa obiramo postopno. Nekaj jih je še na limonovcih. A bodo šli v promet ta mesec. Ni pa se še zgodilo, da bi sami odpadli.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Prejšnji teden sem ven postavil. Itak sta obe rastlini na stopnišču ob hiši.
javrgar

Odgovor Napisal/-a javrgar »

nekje sem zasledil da za boljši spanec postaviš ob posteljo posoljeno limono. Ali je takole prav ? Za koliko dni je to?

Kraj: Občina D.Toplice

Odgovor Napisal/-a GrGr »

Še tequila manjka Smile
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

GrGr je napisal/a:
Še tequila manjka Smile

Ja, ampak oralno. Wink Laughing

javrgar:
mislim, da je to dovolj. Če malo teoretiziram bodo v zraku hlapi soli in citrosov, to je po moje zelo dobra kombinacija. Sedaj, ali bo res kaj pomagalo, ne morem reči, škodilo že ne bo. Koliko dni? Ko sem brskala po internetu sem dobila vtis, da je treba vsak večer nastaviti svežo limono. Ti pa sam preizkusi, morda bo ista delovala več dni.
javrgar

Odgovor Napisal/-a javrgar »

tole imam že drugo ali tretjo noč, iste posoljene limone, ne oddajajo nobenega vonja razen na centimeter bližine; 1:0 za prodajalce limon____________________
Odgovori