Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Danes za vrtnice
Moderator: Melona
MijaLan, me veseli, da ti je lepo, ko greš mimo. Se pa najde tudi kdo, ki ga moti. No, letos je zelo ukročena (obrezana, privezana) in se bo verjetno maščevala s skromnejšo razstavo cvetja... Ker pa je polna življenjske sile, bo mojo dresura hitro pozabljena, se mi zdi._________________naredimo svet lepši
brbr je napisal/a: |
MijaLan, me veseli, da ti je lepo, ko greš mimo. Se pa najde tudi kdo, ki ga moti. No, letos je zelo ukročena (obrezana, privezana) in se bo verjetno maščevala s skromnejšo razstavo cvetja... Ker pa je polna življenjske sile, bo mojo dresura hitro pozabljena, se mi zdi. |
Oh, kaj vse moti Ljubljančane in sploh Slovence! Lep del jih je alergičen na kaj zelenega. Morda pa bo tako močno obrezana vrtnica še bolj zacvetela? Moj sosed na Primorskem vsem razen burbonki temeljito pristriže krila, pardon, veje, pa mu super cvetijo. Pri burbonkah se je pa treba nazaj držati.
Doris Tysterman sem kupila dve leti nazaj v Kalii, obe leti je lepo cvetela, potaknjenci se niso nikoli prijeli (sem hotela priti še do ene). Letos so veje suhe, izkopala sem s koreninami, ki izgledajo "normalne", nič obgriženega, nobenih majskih hroščev. Le vrtnica suha, brez življenja.
Mogoče katera ve, kaj se ji je zgodilo? Kap? zelo lepo je dišala. _________________Lp, Živa
Mogoče katera ve, kaj se ji je zgodilo? Kap? zelo lepo je dišala. _________________Lp, Živa
Naša Chewbluemore je zdaj v petem letu rasti in v polnem cvetju.
Mami je zelo všeč in bi želela eno tudi zase. Če naredim potaknjence, bo trajalo, preden se razrastejo.
Ali kdo pozna slovenski ali EU vir za to vrtnico?
(Pri Zakladnici dobrih idej, ki sem jo zgooglal, sem že vprašal in pravijo, da bo jasno po 20. avgustu.)
Hvala.
Mami je zelo všeč in bi želela eno tudi zase. Če naredim potaknjence, bo trajalo, preden se razrastejo.
Ali kdo pozna slovenski ali EU vir za to vrtnico?
(Pri Zakladnici dobrih idej, ki sem jo zgooglal, sem že vprašal in pravijo, da bo jasno po 20. avgustu.)
Hvala.