Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2021
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Domžale
ahonen je napisal/a: |
Velja, bom. Hvala lepa! Samo še tisto moje zadnje vprašanje...kako je s časom sejanja? Kot sem omenil sem vrgel 1 sončen mesec stran zaradi neustreznega substrata. Sejal bom jalapenote in okrasne čilije ki nimajo veliko SHU. A bi znal bit problem s časom? |
Posej, nimaš kaj izgubiti. Če jih boš sadil v posode, jih jeseni lahko prestaviš nekam na toplo. Na vrtu pa spomladi in jeseni pomagajo plastenjaki ali zaprti tuneli.
Še ena varianta za ahonena, če v svojem okolišu ne bo našel Neuhaus substratov:
Ima kdo izkušnje s prstjo za sejanje od Biobrazde?
Sicer ne piše, da bi imeli spletno trgovino, a morda bi se vseeno dalo zmeniti za dostavo po pošti. 5 litrsko pakiranje bi bilo za sejanje dovolj, teža pa tudi ne more biti nevemkako visoka.
Ima kdo izkušnje s prstjo za sejanje od Biobrazde?
Sicer ne piše, da bi imeli spletno trgovino, a morda bi se vseeno dalo zmeniti za dostavo po pošti. 5 litrsko pakiranje bi bilo za sejanje dovolj, teža pa tudi ne more biti nevemkako visoka.