Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Stellaria media - navadna zvezdica

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

primorc, si siguren, da je še nimaš na vrtu? Saj mogoče je pri vas res toliko manj padavin, da ne uspeva dobro, preveri pa vseeno. Lahko, da jo samo drugače imenujete. Po tejle SLIKI bi jo skoraj moral prepoznati.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

No, v temi o čilijih je primorc povedal, da je s Primorske. Če bi imel to v profilu, si morda jaz ne bi po nepotrebnem stegovala jezika Embarassed .
Sicer to nakazuje nick, a je vseeno dobro, kot je bilo že tolikokrat povedano, da se vsak vsaj približno "umesti"._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Stara postaja, zemljevid razširjenosti jasno pove, da navadna zvezdica raste tudi na Primorskem. Torej jo bo primorc lahko našel tudi doma (ali pri sosedih).
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Metuljc, sem pač taka, da po drugih krajih ne iščem, kar je doma. Zato tudi nisem preverjala razširjenosti rastlin, ki si jih primorc želi. Prepričana pa sem, da bi marsikdo, ki tu kaj išče oz. prosi, to našel v svoji okolici. Le oči je treba odpreti._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Populil sem kurja črevca v rastlinjaku in zdaj jih že par tednov sam jem, ker so punce bolj po formuli hrana = dunajc pa krompir.

Ampak so čisto solidna solatna zelenjava Smile
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Drži, lahko samostojno ali kot dodatek - tudi pri nas najde pot na mizo.
Odgovori