Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Sokovnik - specialna posoda

crtj-admin
Site Admin

Sokovnik - specialna posoda

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Vsekakor A, saj je tudi ta primeren za indukcijo, funkcionalen pa ravno tako kot tisti 2x dražji._________________Živeti na podeželju je najlepše!
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Vprašaj če pri B,C in D dobiš še gospodinjo zraven, ali pa kakšno redko zelo cenjeno sadje Smile
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

MarijaV hvala za tvoje menje.
Twity: bom vprašal Smile

Za vse: ali bi mi kdo povedal v čem je funkcionalna razlika razen cene med temi? Vidim da je večina za A a mi vseeno ni jasno tehnično zakaj A in ne tiste druge. Zakaj je cena dupla. Smile
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Morda zato, ker je znamka biva prav merkurjeva in je zato ceneje. oh god

Laughing TP
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Glede na to, da vse prodajajo v Merkurju, najbolje, da kar tam vprašaš, zakaj takšna razlika v ceni. Velikokrat je odgovor, da samo zato, ker je drug proizvajalec. Včasih pa kaj drugega.
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

Plamenka

bom šel vprašati, sem pa dosti krat ostal razočaran kako so trgovci neinformirani ali so "z drugega oddelka" Smile
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Ja, odvisno, na koga naletiš. Zadnjič sem v Merkurju na Rudniku iskala posodo za indukcijo, pa mi je prodajalka vse razkazala, razložila. Včasih pa res naletiš na koga, ki nima pojma.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Gringo, veš zakaj si mislim, da je cenovno A sicer najbolj ugoden a tudi najmanj praktičen predvsem v izkoristku naloženega.
posoda, takoimenovano cedilo (takoj pod pokrovko-vidiš luknjice na dnu) skozi katero se pod paro izteka sok, sirup itd je izredno plitek. v njega lahko naložiš, mislim si ne več kot kg-2kg sadežev.
pri ostalih so luknjice tudi ob straneh in ker so veliko globlji gre količinsko več razrezanega sadeža ali recimo izpecljene izabele (skoraj cela gajbica). zaradi tega ga tudi na fotki niso razstavili kot ostale. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori