Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
o, sr... Pa res nič kriva, shrani.si mi ne dela, sem videla forumaša s tem shanjevalnikom fotk in sem še jaz shranila tja. Pojma nimam, kako odstraniti druge vrste jagod. borut, kot pravi Metuljc - boš že znal še kaj drugega dobiti drugače kot se tam ponuja._________________Lp, Živa
Letos sem nabavila cca 15 različnih sort,imen razen Elan si nisem zapomnila. Posadila sem jih v odslužen sod. Več besedila je na blogu ,upam pa da sem sliko pravilno vstavila ,saj mi povezava z MA ne deluje._________________~~~~****~~~~****~~~~ http://poosmiinpol.blogspot.com/
dobila par sadik, ki jih čuvam, žal lastnica ne pozna sorte, so celoletne in čvrste, trde jagode. ima kdo take l plodove in kakšen predlog sorte? sem kupila dve vrsti celoletnih jagod, pa to niso: baronove jagode, irma.
rada bi kupila sadike in ne čakala na vitice, ker bo zelo dolgo trajalo. _________________Lp, Živa