Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Metulji Slovenije
-
- Site Admin
Metulji Slovenije
(Prenos iz arhiva)
Metulji Slovenije
Koliko in kako različnih! Bi verjeli, da se celo selijo?
Koliko in kako različnih! Bi verjeli, da se celo selijo?
Pri sajenju čajot se mi je prilepil "pomočnik". Nisem ga niti opazila, dokler nisem prišla nazaj v hišo po škarje. Nekaj časa se je še sprehajal gor in dol po obleki, dokler ga nisem uspela odložiti na grm potonik. Žal fotoaparat ni uspel ujeti lepih živih barv. No, njegovega podmladka se pa ravno ne veselim.
Na pokrovu cisterne za gorivo, zakopane pod zemljo, smo te dni našli lepega živega metulja. Pa sem šla brskat, ali je možno, da prezimi. In na veliko presenečenje našla tole.
Posebej zanimivo mi je, da naj bi se vse enako stare bube ne izlegle istočasno, ampak nekatere šele po več zimah.
Posebej zanimivo mi je, da naj bi se vse enako stare bube ne izlegle istočasno, ampak nekatere šele po več zimah.