Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kuštra
Moderator: Melona
Ej Melona, kot da si te slike zelo cvetočih grmov iz katerega drugega leta.
Krasno ti cvetijo. Katera je tista, ki je tako čokoladne barve?
Naj ti vse lepo cveti , razen solate. Kumare ti pa le naj gredo med trnje, da jih boš tudi občutila, ne samo okusila. He he
lp in komaj čakam, da se vidimo
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Krasno ti cvetijo. Katera je tista, ki je tako čokoladne barve?
Naj ti vse lepo cveti , razen solate. Kumare ti pa le naj gredo med trnje, da jih boš tudi občutila, ne samo okusila. He he
lp in komaj čakam, da se vidimo
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Poezija, čakam te v naši kavarni, tam me najdeš nekje med inventarjem .
No Doubt, zelo zadovoljna sem z njo, ko so cvetovi popolnoma odprti, gredo preko 15 cm.
Cheerfully Yours, ti bolj enostavni cvetovi so raj za čebele.
Rdeči prašniki, prav zaljubljena sem vanje in si zaslužijo dve fotki.
DPG_fs 2_6, v tem grmu je za en slab panj čebel .
Najboljša, kar se tiče staranja cvetov, Papyrus.
No Doubt, zelo zadovoljna sem z njo, ko so cvetovi popolnoma odprti, gredo preko 15 cm.
Cheerfully Yours, ti bolj enostavni cvetovi so raj za čebele.
Rdeči prašniki, prav zaljubljena sem vanje in si zaslužijo dve fotki.
DPG_fs 2_6, v tem grmu je za en slab panj čebel .
Najboljša, kar se tiče staranja cvetov, Papyrus.