Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Trojček poletnih gobanov

crtj-admin
Site Admin

Trojček poletnih gobanov

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Danes sem našel zanimivo kombinacijo dveh na glavo rastočih poletnih gobanov,20cm nad njima pa normalno rastočega.

dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Noro Smile!_________________sonček je in .....
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Jaz pa letos nisem našel še nobenega. Res pa je tudi, da nisem pretirano zavzeto iskal, le nekajkrat na hitro pogledal.
Znan gostinec, lovec in gobar iz mojega konca tudi pravi, da je letos katastrofalno slabo.
tajci

Odgovor Napisal/-a tajci »

Ja res, noro._________________Naj raste
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Takih pa še nisem videla.
jurčki rastejo, jih je sorodnik v soboto nabral lepo številko kg na Ratežu. Pri Nm rastejo, našel je tudi zajčke, ki rastejo samo v določenem predelu Slovenije._________________Lp, Živa
Odgovori