Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
42 days
Hvala. Ni bilo potrebno ogromno truda. Predvsem je problem v gneči, ki pri nas vlada od marca do selitve na prosto. Prostor kjer vzgajam sadike je namreč precej frekventen. Tako moramo ostali uporabniki hiše pošteno paziti, ko se drenjamo mimo rastlinskga vrtca..._________________naredimo svet lepši
Od prvega obdobja cvetenja bodo kmalu vsi plodovi dozoreli. Zdaj rastline iz zalistkov poganjajo nove vejice, na katerih se odpirajo novi cvetovi.
Rastline so bile dolgo pokrite s PVC vrečo (zaradi hladnega vremena). Tako so jih napadle pršice. Listi so rumeneli, se sušili in odpadali. Ko sem jih odkrila in jih nekajkrat poškropila z Neemom, so se takoj bolje počutili. Tako so novi poganjki lepo zeleni...
Kakšni so pa vaši dvainštiridesetdnevniki?_________________naredimo svet lepši
Rastline so bile dolgo pokrite s PVC vrečo (zaradi hladnega vremena). Tako so jih napadle pršice. Listi so rumeneli, se sušili in odpadali. Ko sem jih odkrila in jih nekajkrat poškropila z Neemom, so se takoj bolje počutili. Tako so novi poganjki lepo zeleni...
Kakšni so pa vaši dvainštiridesetdnevniki?_________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Domžale
AB, naj ti teknejo. Pri meni je od prve runde ostalo le še za vzorec zrelih plodov. Tako bomo nekaj dni brez paradižnika, se mi zdi. Iz prvih cvetov drugega cvetenja že rastejo plodiči, cvetov je še veliko.
Copatka, saj bo, saj bo. Drugo leto jih porbaj sejati bolj zgodaj._________________naredimo svet lepši
Copatka, saj bo, saj bo. Drugo leto jih porbaj sejati bolj zgodaj._________________naredimo svet lepši
Brbr in kaj naj naredim z njimi, ko so veliki en meter, vremena za ven pa ni in ni? Edino okno, na katerem je lahko, je strešno in nič kaj visoko ... Že letos je bil problem, kako tako velikega navaditi na zunanjo temperaturo in sonce, je od stresa skoraj dušo spustil, ko sem ga končno preselila ven _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Brbr, svečano sporočam, da smo včeraj obredno pojedli prva dva. Vsakega smo razdelili na pet delov . Jih pa zdaj zori kar precej, čez kakšen dan jih ne bo treba več rezati ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)