Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
PARADAJZMANIJA 2021 14.8.2021, Orehovica pri Šentjerneju
Zdravo, se vam lahko pridružim tudi jaz? Sicer nisem še nikoli nič komentirala, vas pa zelo rada berem Od sortnih imam: Val, Optima, Marmande in Datterino, od neznanih pa češnjev rumen (rodi obilno, rastlina seže že dobrih 60 cm nad glavo) in en manjši črne barve
Dvomim sicer, da imam pri vseh že dovolj zrelih plodov, ma nekaj jih pa bo. Koliko jih ponavadi prinesete na pokušino?
Lp, Beki
Dvomim sicer, da imam pri vseh že dovolj zrelih plodov, ma nekaj jih pa bo. Koliko jih ponavadi prinesete na pokušino?
Lp, Beki
Dragi moji, kot naravna sovražnica vročine sem tudi jaz klonila . V nedeljo moram v Ljubljano na družinsko praznovanje in mislim, da dveh tako vročih dni zaporedoma ne bi prenesla . Zdajle je v Lj. 30, pri nas pa 23 in se raje držim svojih koncev, ne zamerite! Upam na jesensko srečanje.
Lepo se imejte kljub vročini, bom mislila na vas! _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Lepo se imejte kljub vročini, bom mislila na vas! _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)