Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2021 14.8.2021, Orehovica pri Šentjerneju

Odgovori
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

jaz bom pripravila špargljevo pito in solato Wink_________________sonček je in .....
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Moj prevoz je klonil pred vročinskim valom - in klonila sem tudi jaz.
Upam na čimprejšnje srečanje v meni bolj prijaznih temperaturnih okvirih._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
tajci

Odgovor Napisal/-a tajci »

Prinesem Tombling Tom Yelow( recimo, da sem prav napisala), in jajčevec Barbarella, čeprav je še majhen._________________Naj raste
Beki

Odgovor Napisal/-a Beki »

Zdravo, se vam lahko pridružim tudi jaz? Sicer nisem še nikoli nič komentirala, vas pa zelo rada berem Smile Od sortnih imam: Val, Optima, Marmande in Datterino, od neznanih pa češnjev rumen (rodi obilno, rastlina seže že dobrih 60 cm nad glavo) in en manjši črne barve Smile

Dvomim sicer, da imam pri vseh že dovolj zrelih plodov, ma nekaj jih pa bo. Koliko jih ponavadi prinesete na pokušino?

Lp, Beki
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bom kar v imenu Dašabine odgovorila.
Seveda, dobrodošla!
Prinesi plod, dva, tri, če jih imaš, češnjevec je fino, če je kakšen več. Če ne, je včasih tudi en sam dovolj. Za to, da si vzame seme, kdor želi.

Mogoče si pa zdaj brbr premisli, če stopita v kontakt in se pripelje s tabo, to bi bilo super!
dašabina

super seveda Laughing_________________sonček je in .....
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Sem spregledala obkateri uri se dobimo, predvidevam da ob 10-tih._________________CARPE DIEM
dašabina

Tako je, prihod med 9.30 in 10...
upam, da najdeta v prvo Smile

se veselim, da vas vidim

ole_________________sonček je in .....
Nazadnje urejal/a dašabina 13 Avg 2021 21:45; skupaj popravljeno 1 krat
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Dragi moji, kot naravna sovražnica vročine sem tudi jaz klonila Rolling Eyes . V nedeljo moram v Ljubljano na družinsko praznovanje in mislim, da dveh tako vročih dni zaporedoma ne bi prenesla Wink . Zdajle je v Lj. 30, pri nas pa 23 in se raje držim svojih koncev, ne zamerite! Upam na jesensko srečanje.

Lepo se imejte kljub vročini, bom mislila na vas! Smile_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

tajci je napisal/a:
Prinesem Tombling Tom Yelow( recimo, da sem prav napisala), in jajčevec Barbarella, čeprav je še majhen.

Tumbling Tom Yellow bo bolj prav. Občasno gojim rdečo različico s takim začetnim delom v imenu. Imejte se skrajno fajn! Bom pomahal iz morja proti vzhodu Wink
Odgovori