Por - Allium porrum
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Meni do zdaj por še nikoli ni šel v cvet - niti eden. Letos pa skoraj vsi
. Me prav jezi, ker ne rabim semen pora, ta je pa praktično neuporaben s trdim steblom v sredini
.
Od česa je to odvisno, kaj mislite?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif)
Od česa je to odvisno, kaj mislite?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
-
Hm, možno, Mravlja
. Ker kupujem sadike, vprašanje, kdaj je bil posejan. Pa tudi jaz pri saditvi kupljenih sadik ne pazim na koledar. A misliš, da se vseeno splača držati koledarja tudi pri presajanju?
Mogoče sem prejšnja leta slučajno zadela pravi dan
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Mogoče sem prejšnja leta slučajno zadela pravi dan
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
-
- Kraj: Domžale
-
AB, ti pač gledaš iz zornega kota Človeka - natančneje, sebe. Če bi želel malo upoštevati setveni koledar, bi takrat, ko imaš čas, pogledal kaj bi lahko postoril, skladono s koledarjem. Zagotovo pridejo vsa opravila na vrsto. Na koncu je vse postrojeno...
Copatka, lahko so ga sejali prekmalu. Pravijo, da gre por rad že prvo leto v cvet, če se ga seje prezgodaj, ko je še preveč mraz. To sem letos preizkusila na lastno koži - da bi imela spomladi tako velike sadike pora, kot prodajalci, sem ga poskusno sejala že jeseni. Res je bil spomladi že kar lep, a je kasneje precej rastlin pognalo cvet...._________________naredimo svet lepši
Copatka, lahko so ga sejali prekmalu. Pravijo, da gre por rad že prvo leto v cvet, če se ga seje prezgodaj, ko je še preveč mraz. To sem letos preizkusila na lastno koži - da bi imela spomladi tako velike sadike pora, kot prodajalci, sem ga poskusno sejala že jeseni. Res je bil spomladi že kar lep, a je kasneje precej rastlin pognalo cvet...._________________naredimo svet lepši