Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Vinogradniška breskev

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Metuljc jutro, ti bom preskrbela. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Voda!
Tudi jaz prosim za eno sadiko._________________Narava vse povrne!
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Ferdo36 dobiš. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Pozdrav. Na vrtu imam posajeni dve vinogradniški in zanimivo, ena že zelo zori ter je v glavnem že obrana, druga pa zaostaja, bi rekel da za kakšen teden. Na pogled so plodovi identični, osončeni sta obe enako, tla in vlaga tudi ne varirajo.

So zelo prijetna popestritev zgodnje jeseni.

Za razliko od sejancev žlahtne: Arrow

so vinogradniške polnejšega okusa, z vsaj po mojem mnenju zaželjeno in prisotno sadno kislino.

Če je želja, lahko koščice prinesem na srečanje.
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

metuljc je napisal/a:
Voda, mene "krvava" zelo zaniuma, se mi je letos posušila in mi je res
žal za njo.

Metuljc-
A je govora o tej VINOGRADNIŠKI, kot je na mojem krožniku, ko vidim da jo imenuješ "krvava",tale vleče malo na vijola.
lp. Vinkoz

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Nikoli nisem rekla, da gre za krvavo, vedno, da gre za rdečo. In, ja to mislim. Eno sadiko mi je obljubila voda, se pa ne bi branila še kakšne iz tvojih krajev (ali pa koščice, seveda). Embarassed
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

vinkoz, tudi jaz se priporočam Very Happy
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Vinko, tudi jaz se priporočam za rdečo, bom malo popestrila svoj sadovnjak._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Mislim, da je interesentov za Vinkove peške veliko, tudi jaz bi se javila za kakšno Very Happy_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

In jaz tudi.Vinko boš mogo hitro jesti breskve da priskrbiš toliko koščic Laughing Laughing
Odgovori