Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Oenothera biennis - dvoletni svetlin

venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Zdravo muha!
Takšnega, ki ga ima tjesih na sliki, lahko dobiš koliko želiš. Že ukoreninjenega. Ti bo že drugo leto cvetel. Jaz bom naredila vse, da pridem na srečanje. Upam, da bom našla. Lep pozdrav Darja
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tudi jaz bi bila vesela kake koreninice ali dveh.
Našla boš, ker je res najbolj preprosto, kar se da, pa saj bomo še zemljevid dodali, če bo treba.
venus

Metuljc, če pridem ti prinesem tri koreninice haha. Ne bom jih štela, to se tako razraste, da jih boš že drugo leto ti delila okoli. Je pa zelo lepa rožica in nobenega dela ni z njo. Le malo vode potrebuje. Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

venus, sem te kar pripisala na seznam. Tam v tisti temi na vrhu je tudi link do zemljevida in podatki za GPS. Zadnji dan bom pripisala še mojo telefonsko, za vsak slučaj, če bo potrebno dodatno navodilo "v živo".

Za sadike pa: vnaprej hvala Very Happy .
venus

Muha, saj Ljubljana ni New York. Če se bom izgubila se bom vsedla v kot in jokala pa čakala, da kdo od vas pride po mene.
Sadike pa dobiš, če bom utegnila priti. Imam še nekaj semena belega in roza slamnika, če ga rabiš? Lep pozdrav! Darja
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Za belo slamnik se priporočam. In seveda kaj nudim v zameno.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

venus je napisal/a:
. Če se bom izgubila se bom vsedla v kot in jokala pa čakala, da kdo od vas pride po mene.

bhuahahaha

Slamnik imam, hvala. Če uspeš priti, se priporočam le za sadike svetlina.
venus

Metuljc, se bova dogovorili na zs, če ti je prav. Malo pred srečanjem, če ti je prav? Slamnik in svetlin pa dobiš! Pozdrav!
masy

Odgovor Napisal/-a masy »

Živjo,

zanima me ali ima kdo na voljo kaj semena Oenothere biennis?

Lp, Maša
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Masy pozdravljena, ti odgovarjam kar tukaj, če se strinjaš.

Torej seme svetlina imam (Oenotera biennis) in ti ga z lahkoto pošljem. Le sporoči mi naslov in koliko ga želiš.
Odgovori