Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Nizki stročji fižol Tema

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tudi jaz se strinjam. Letnica 2019 me ne moti. In hvala za trud.
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Se strinjam.

Ta bi moral še lepo vzkliti. Hvala.
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Sem zraven ;).
Prevzem in plačilo v ponedeljek_________________sonček je in .....
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Glede predaje...

Elastar, imaš ZS - prosim prečitaj Very Happy_________________naredimo svet lepši
elstar

Odgovor Napisal/-a elstar »

brbr je napisal/a:
Glede predaje...

Elastar, imaš ZS - prosim prečitaj Very Happy

Prebral in odgovoril Smile
Hvala
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

presenečenje, za probo sem par semen vtaknil v lonček, vzlil je v 4 dneh.
brbr

Odlično. Kakašen pa je procent kalitve?_________________naredimo svet lepši
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

brbr, ali imata Tema in Provider enake cvetove? Tema cveti belo, prvo obiranje je bilo v soboto._________________Lp, Živa
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

mfranc je napisal/a:
Je po štirih letih kaj več podatkov?
Zgoden, pozen, nizek, visok, rabi opore, itd. Wink
Ravno se zagrevam, da bi drugo leto spet probal s kakšnim nizkim fižolom ....

brbr je napisal/a:
Elstar, ni prepozno, ne. Želje beležim do danes zvečer in upam, da jih tudi uresničim.

Mrfranc,
letos sem imela nekaj rastlin. Je nizek, ne rabi opore. Dokaj zgoden in rodi vso sezono.

Že nekaj sezon giojim fižol Provider. Rada bi ugotovila, ali je to ista sorta, le z drugim imenom. letos sem imela premalo primerjalnega materiala, pa še s ta je zelo slabo rastel.

mfranc je napisal/a:
Ga bom imel na očeh Wink .

Drugo leto, izgleda, bom eno gredo, namenjeno plodovkam, sprostil za kakšno stročnico. To sem prakticiral dolga leta, in se šel nekak kvazi kolobar.

Na, pa se niti za tisočinko sekunde nisem spomnil, kaj smo se pogovarjali lani Evil or Very Mad . Kaj mi koristi vaša prijaznost, če meni pušča na vseh straneh ... Embarassed

Samo tole še; je bila dana kakšna primerjava s Top Crop? Hvala._________________mfranc
brbr

Živa, jaz letos ne bom nič primerjala. Posajeni so bili na njivi, a zelooo slabo kalili in v suši nič naredili. Glede letošnje letine fižolov, tako za zrnje, kot stročje, se zanašam na četico posajeno na vrtu. To pa je sama visoka gospoda.

Mfranc, oprosti, da se nisem ob zbiranju naročil spomnila nate..._________________naredimo svet lepši
Odgovori