Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Gobarjenje 2022
-
- Prispevkov: 5228
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
-
- Prispevkov: 5228
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
Danes so me presenetili. Zdijo se zreli za žetev. Že to,da so se dvignili nad rastišče, je kar klicalo "odreži me!". Nisem jih upala pustiti do drugega dne, da se ne bi postarali. Do jutri bodo počakali na hladnem.
Na odrezu se vidi, da vse skupaj izrašča iz enega "beta". Da vidim, kako se bo odvijalo naprej. Ali se bodo mali zakrneli, ki so se razvili v senci velikega šopa, razvili, ali pa bo pognal povsem nov šop.
Časovnica:
21. 12. 21 nakup - shranjeno po navodilih v temi na sobni temperaturi
26.12.21 - na dan, določen od proizvajalca - prerez folije na označenem mesu v označeni velikosti, pričetek pršenja
6.1.22 - prva žetev.
Na odrezu se vidi, da vse skupaj izrašča iz enega "beta". Da vidim, kako se bo odvijalo naprej. Ali se bodo mali zakrneli, ki so se razvili v senci velikega šopa, razvili, ali pa bo pognal povsem nov šop.
Časovnica:
21. 12. 21 nakup - shranjeno po navodilih v temi na sobni temperaturi
26.12.21 - na dan, določen od proizvajalca - prerez folije na označenem mesu v označeni velikosti, pričetek pršenja
6.1.22 - prva žetev.