Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Substrati za vzgojo sadik
-
- Kraj: Domžale
muha je napisal/a: |
Cvetlice Dornig imajo že nov naslov v Repnjah pri Vodicah. Po zemljevidu sodeč blizu avtoceste. Hura zame, dosti bliže in bolj enostavno kot Črna vas. |
Enako hura je rekel moj nabavni referent (mož)
Pep,v sili razmer sem pozno jeseni nabavila nek substrat za čisto malo dodajanja k že posajenim rastlinam v hiši.Glih toliko da sem pokrila korenine ki so že kukale na vse strani v loncu in glih toliko da bodo preživele do pomladi.Napaka!!!!!!!!Čisto vso hišo imam v nekih mušicah ki sem jih nanesla z zemljo.Žal osel gre na led,tu sploh ni dvoma.Nekateri gremo večkrat
_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Tole okrog mesojedih rastlin in mrtvaških mušic je bolj mit, kot resnica. Moralo bi biti ogromni število mesojedk, da bi jih pojedle. V resnici ena srednja mastnica ali rosika ulovi le majhen del, samo toliko, kot rabijo za preživetje, nič več. Za vrčnice so pa tele mušice preslabe letalke. Pišem iz lastnih izkušenj z mesojedimi rastlinami.