Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

upper case to lower case
Danes nismo imeli nič dezja😪, samo močno burjo, te slike so se od par dni nazaj, tole je crown princesa m. Austin

Perrenial blush

Geoff hamilton

Vivid in aurelia lifa v objemu

Constance spry in himelsauge
👏👏Uspelo mi je👍
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Izjemno, same lepotice!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Prekrasno kot v raju. Tanja ,sem mislila,da mi bo zneslo prit kaj okrog. Nic ne bo.pa drugič._________________LP
E.
TANJA TT

Itak😄
Se malo slikc

Treasure trove ogromen rambler, ne vem kako ga bom ukrotila😫

Bienvenue, zelo diseca

To pa je......., uganka, pa ne zame, mogoče bo kdo vedel,🤔, je plezalka, šele par let na trgu in ima slavnega brata😉
Oreo

Odgovor Napisal/-a Oreo »

Krasen izbor! Very Happy Very Happy Very Happy
Letos ima potomec Eden Rose iz tvojega rožnika na Bledu neverjetno število popkov tik pred razcvetom. Very Happy Krasota.
Lep pozdrav na Kras!_________________Oreo
TANJA TT

O, lepo, mu odgovarja tudi bolj hladna klima👍, ta stari je še vedno v formi😄
TANJA TT

Oreo, ali pa če koga zanima, v jeseni bom odstranila New dawn in Zefrine-burbonka, pa se po loncih imam nekaj za oddat, javite se😉
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Draga TanjaT, z veseljem posvojim kakšne sadike in tudi odrasle, če jih boš dala stran.

Lepo bodimo, Mil
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

TANJA TT, Zefrine diši, predvidevam. Bi je bila vesela, pa kake sadike New Dawn, ki smo jo včasih imeli, pa bi jo imela spet.
TANJA TT

Ni problema punce, Zefrine diši, zelo, in je med prvimi, ki zacveti, je pa bolj nagnjena k boleznim, vsaj tu pri meni, zato sem se je navelicala🤔, New D. nima prave pozicije, ker ima kar storasto rast, in moram priznat, ni mi prav po godu...., sicer vsake oči imajo svojega malarija in če ti je padla v srce😉 jo seveda dobis
Mil, sadike v loncih bom poslikala, da vidiš kaj je na razpolago
I
Odgovori