Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Kakšno razkošje cvetov!

In čestitke za idejo šopkov s podatki. palec gor
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

O Melona, si se odločila, da boš Trnjulcica😉👍
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Kje pa! Princ bom!

Muha, si mi dala dela! Sem na vso silo hotela najti lajk s FB Laughing .
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Melona kasne in bohotne so tvoje kraljice._________________LP
E.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Čudovito - nisi jih še pozabila, hvala za to.

Malo sem pogrešala naša objavljanja. Vem, da je med ostalim velik razlog tudi novo nalaganje slik, ki kot vidim, ni tako kot prej. Enostavneje bi moralo to biti na forumih, zato verjamem, da si se namučila z novim programom.

Kakorkoli svež veter je zapihal, sedaj ko sem to odprla in me vzpodbudil, da tudi sama nekaj objavim.

Preko lokala dotakniti se nežnih src pa je res super ideja. Pa tudi pijača ali sladica z vrtničnimi listi ne pusti nobenega ravnodušnega.

Melona, moj vrt je odcvetel in še te ni k meni. Se mi zdi, da bi morala enkrat k tebi na izlet in pijačo, drugače nimam več upanja, da kdaj prideš na moje konce? premirje Laughing_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Lepa zamisel, vrtnice v lokalu ... škoda, da nisem kje bliže! Taka prižasta mi je pa celo všeč.

In ta tvoja je lepa, zelo lepe liste ima.
Uporabniški avatar
Melona

Poezija, preko imgbb je enostavno, ga že precej časa uporabljam, poskusi. Problem je čas in preveč hobijev. Ga zmanjka za vse.

Mijalan, hvala, praktični so ti listki s podatki. Ker sicer kakšna gospa vpraša po imenu in ker žabe ni težko spraviti v vodo, tak pogovor potem predolgo traja. Je zadnjič eden izmed stalnih gostov rekel: "No, zdaj smo pa za pol ure dobri."
andreja62

Odgovor Napisal/-a andreja62 »

Melona, prečudovito imaš, vrtnice so moja velika ljubezen in ti imaš celo kraljestvo. Imaš kdaj dan odprtih vrat? Very Happy_________________Andreja
Uporabniški avatar
Melona

Če že nisem pridna pri fotkanju vrtnic, sem ovekovečila namok venčnih listov v žganje. Bom poročala, kakšno bo.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Sladko, dišeče in ljubeče!
Odgovori