Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Trava za nogometno igrišče
-
- Site Admin
Trava za nogometno igrišče
(Prenos iz arhiva)
Pozdravljeni,
vprašal bi katera naravna trava je po vašem mnenju najboljša oziroma mi jo priporočate za nogometno igrišče?
Mimogrede nisem tip za umetno travo ter se mi je ne da stalno rihtati in tudi ni tisti pravi občutek kot na naravni travi, sploh če se igrajo otroci na naši vasi.
Hvala za pomoč in nasvete ter lep pozdrav
vprašal bi katera naravna trava je po vašem mnenju najboljša oziroma mi jo priporočate za nogometno igrišče?
Mimogrede nisem tip za umetno travo ter se mi je ne da stalno rihtati in tudi ni tisti pravi občutek kot na naravni travi, sploh če se igrajo otroci na naši vasi.
Hvala za pomoč in nasvete ter lep pozdrav
Hvala za omenjeno zadevo .
Ker imam ''nogometno igrišče'' občasno to tudi ni draga zadeva.
Zadevo bom pa uredil kot je prikazano tu v posnetku
https://zelenisvet.com/super-trava-substral-robusta/
Ker imam ''nogometno igrišče'' občasno to tudi ni draga zadeva.
Zadevo bom pa uredil kot je prikazano tu v posnetku
https://zelenisvet.com/super-trava-substral-robusta/