Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Figa- škodljivec - figova muha
-
- Kraj: Domžale
Kaj je tole zaen stvor in kaj storiti naslednje leto v zvezi z njim? Enkrat avgusta je prišel in v par dneh so imele vse fige po eno tako gosenico na čisto vsakem listu, skoraj do zadnjega. Nekatere so bile že v zapredkih, nekatere so imele še gostijo. Slučajno sem prav čas opazil in ročno vse likvidiral, drugače bi po moje požrle vse do konca:
Kaj pa tole? A je to ena od tistih famoznih mušic? Letos sicer ni bilo nič črvivo, je bilo pa zato lani kar precej. Letos sem nastavil vabe za vinske mušice, potem pa še bele plošče in se je ulovilo vse živo.
Kaj pa tole? A je to ena od tistih famoznih mušic? Letos sicer ni bilo nič črvivo, je bilo pa zato lani kar precej. Letos sem nastavil vabe za vinske mušice, potem pa še bele plošče in se je ulovilo vse živo.
-
- Kraj: Domžale
Kako si nastavil sirotko?
Jaz doma takole past za mrčes. Bi ustrezala ali je premajhna?
Jaz doma takole past za mrčes. Bi ustrezala ali je premajhna?
babaco, kje si nabavil bele plošče?
Zdaj je tudi mene zaskrbelo za našo violeto, ki je letos prvič obilno založena s plodovi prve generacije in tudi za drugo je videti veliko bunkic.
Drugače pa je figov molj reden obiskovalec, tudi tistih fig, ki so v loncih.
Če se bodo lepo prijeli izkopančki fige, dobljene v v hrvaški Istri (članica Voda), lahko kdo dobi kakšno sadiko.
Zdaj je tudi mene zaskrbelo za našo violeto, ki je letos prvič obilno založena s plodovi prve generacije in tudi za drugo je videti veliko bunkic.
Drugače pa je figov molj reden obiskovalec, tudi tistih fig, ki so v loncih.
Če se bodo lepo prijeli izkopančki fige, dobljene v v hrvaški Istri (članica Voda), lahko kdo dobi kakšno sadiko.