Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2022
Ah oprosti ne bo sile. Pozabil kako se slike nalaga zato nič ne objavljam._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Eh, Brankec, moji čiliji so "no name, no phone". Raste jih kar nekaj različnih, vsi pa so primerno hudi. Pobrala sem vse, ki so bili dovolj zreli.
Karolinci pa pri meni očitno ni všeč. Tudi letos noče niti cveteti, da o kakšnem plodu sploh ne govorim... Mogoče ji je na terasi prevroče in bi jo morala posaditi na vrt, k ostali bandi..._________________naredimo svet lepši
Karolinci pa pri meni očitno ni všeč. Tudi letos noče niti cveteti, da o kakšnem plodu sploh ne govorim... Mogoče ji je na terasi prevroče in bi jo morala posaditi na vrt, k ostali bandi..._________________naredimo svet lepši
pajo je napisal/a: |
Ah oprosti ne bo sile. Pozabil kako se slike nalaga zato nič ne objavljam. |
Pajo, si se že spomnil kako se nalagajo slike? Saj ni tako težko, a ne? . Prav pogrešam slike kakšnega večjega nasada čilija ....
Seveda tudi mi ostali lahko prilimamo kakšno sliko, a ne ?
_________________mfranc