Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradajzmanija 20. avgust 2022 - Šmartno pri Litiji

cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Brbr potem sva imeli enako. Tudi moj sokovnik je bil poln, samo jaz sem malo premešala na koncu in dolila po drnuljah en liter vode.
Zanima me, koliko si dala sladkorja.
Jaz sem ga dala en kilo. To je tako kislo, da boh pomagi.

Hvala še enkrat za drnulje in vse.
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

pozdrav

Šele sedaj sem prišla do računalnika.

Hvala za vse prekrasne trenutke, čudovito družbo, dobro pecivo, odlične sušene paradižnike, neverjeten izbor na razstavi...

Hvala za prostovoljne prispevke.

Res rada pečem pecivo in upam da je bila ta torta dobra.

Pa spet nasvidenje v živo

Lepo bodimo, Mil
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

uuu

pozabila sem se zahvaliti za drnjulje, za fizalis, za sadike in seme čebule, za hren

Za zelo dober zeleni ajvar še prav posebej.

Sok pa bom naredila jutri, danes počivam... ha, ha

Lepo bodimo, Miljenka
Beki

Odgovor Napisal/-a Beki »

Oj,
malo pozno pišem, pa vendar; čudovito je bilo, prav vse! Obljubila sem še recept za ajvar - objavila sem ga kar tukaj: http://forum.gartlc.si/gartlc-about5804.html
Upam, da sem napisala dovolj podrobno, sicer pa z veseljem odgovorim, če se pojavi kakšno vprašanje Smile
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Hvala vsem za vse, predvsem pa za družbo. Sem , bog pomagi, spet našla 10 sort, ki jih bom drugo leto preskusila še na svojem rtu.
Nimate pojma, kako mi je tole druženje po dobrih dveh letih "pasalo" objemček_________________Živeti na podeželju je najlepše!
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Cinija 1, pozno odgovarjam... Sem se dopoldne ukvarjala s pripravo njive za izkop krompirja, popoldne pa z prispelo zalogo piščancev.

Jaz v sok ne dam ničesar. Tudi sladkorja ne. Pijem ga za žejo, močno razredčenega z vodo. Tako je bolj "voda z okusom" kot sok._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

copatka (in ostali)

Fotografije, na katerih smo udeleženci srečanja, sem v smislu varstva zasebnosti preselila v podforum Fotografije članov. Našli ga boste čisto na dnu seznama. Dostop imajo le tisti člani, ki so na tokratnih ali na kateri od prejšnjih fotografij.
Tonček

Odgovor Napisal/-a Tonček »

Če se mene vpraša, se mi zdi škoda, da so slike umaknjene javnosti. Ena mi je bila še posebno všeč._________________Bedno.....
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Brankec, na paradajzmaniji sem vzela nekaj semen tvojega Black Datterino, jih dala fermentirat kar v vrečkico in jih skupaj s še dvema vrečkicama nisem našla do zdaj. Skrile so se za cvetlični lonček na okenski polici. No, danes pa najdem tole.

Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Solata za Božično večerjo zagotovljena.
Odgovori