Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Alpske rastline

Odgovori
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

Mene pa si navdušila z divjim klinčkom in me spomnila na moje prve otroške plezalne avanture po krušljivih pečinah Koroške. Sedaj mi en že kar lepo razraščen primerek od tam krasi moj skalnjak na vikendu. Very Happy
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Sieberjev repuš - Phyteuma sieberi

Trebušasta zvončica - Campanula cochleariifolia

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Nazadnje urejal/a arena 12 Avg 2013 21:37; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

To je pa tema za dušo. Kakšne lepe rastline. Takšnih rastlin se ne vidi vsak dan. Same krasote. Nekatere rastline imajo cvetove, ki so prav posebne oblike. Res škoda, da se večina slik ne vidi več. Jaz rada hodim nabirati zdravilne rastline v naravo in se sprašujem, koliko od teh rastlin, ki jih je objavila Arena so tudi zdravilne?!
Life is like a game ... play it ...

Slika
Odgovori