Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ameriška borovnica - Vaccinium corymbosum - II,
-
- Kraj: Domžale
Tale mraz je bil prehiter. Vse borovnice niso uspele dozoreti ....
<br>upload image<br>_________________mfranc
<br>upload image<br>_________________mfranc
-
Sem poslal bratranca v zadrugo po Signum, pa pravi, da sploh nimajo majhnih pakiranj. Samo 1kg !?
Lani so skoraj vsi plodovi propadli zaradi antraknoze, pa tudi del poganjkov je potem odmrl.
Nekaj sem bral, da naj bi tudi žvepleno-apnena brozga pomagala, ampak mi ni čisto jasno, kdaj škropiti?
Se sme v cvet in s kolikšno koncentracijo?
Lani so skoraj vsi plodovi propadli zaradi antraknoze, pa tudi del poganjkov je potem odmrl.
Nekaj sem bral, da naj bi tudi žvepleno-apnena brozga pomagala, ampak mi ni čisto jasno, kdaj škropiti?
Se sme v cvet in s kolikšno koncentracijo?
robi14 je napisal/a: |
Pozdravljeni, zanima me, ali je smiselno obsuti oz. dosuti šoto čez srce grma z namenom, da vzpodbudim izraščanje novih vej iz zemlje? |
Po mojh izkušnjah z zasipanjem narediš več škode kot toristi in se zasipanja ne grem. Pomaga edino redno gnojenje s primernim dušičnim gnojilom. Mogoče da je tudi problem v pomanjkanju vode med poletjem in zato borovnica ne dela novih poganjkov._________________Iščem zanimive sadne vrste...
-