Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

NAVADNA JAGODIČNICA- Arbutus unedo

Odgovori
turnogo

Odgovor Napisal/-a turnogo »

arena je napisal/a:
Na Korziki ta grm raste precej visoko ob smučišču. Glede na temperature bi lahko preživel tudi pri nas. Mislim, da je bolj problem, če ni odcedna zemlja.

Pri nas ne preživi. Sta mi že dve zmrznili, zato jih ne bom več sadil._________________Jabolko na dan, odžene zdravnika stran.
Apple a day keeps the doctor away.
dejan84

Odgovor Napisal/-a dejan84 »

Bety11 je napisal/a:
ALi ima kdo od vas Jagodičnico v posodi? Jaz sem jo dobila za darilo in čez zimo sem dala v mrzlo sobo, zraven okna. Razmišljam o sajenju v zemljo, ob hiši, tako kot je figa. Kaj menite

jaz mislim, da bi verjetno šlo v košanski dolini.
mogoče je bolj vprašanje na katero stran hiše
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Je morda kdo kdaj plodove uporabil za kak shranek?
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Na Korziki sem kupila marmelado. Bolj kot ne neizrazitega okusa, sladkost je prevladovala.
Znala bi biti zanimiva, če bi jo namočili v žganje s sladkorjem ali brez.
Odgovori