Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rdeča pesa - Beta vulgaris
-
- Kraj: Domžale
Juglans, a hočeš reči, da za vegane se zelenjave ne sme gnojiti z gnojem ? Al se samo malo hečaš?
Sprašujem, ker imam enega v družini in mi še nikoli ni povedal tega ... Jaz sicer ne gnojim s svežim gnojem, ampak s kompostom, ki pa je skompostiran hlevski gnoj._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Sprašujem, ker imam enega v družini in mi še nikoli ni povedal tega ... Jaz sicer ne gnojim s svežim gnojem, ampak s kompostom, ki pa je skompostiran hlevski gnoj._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Domžale
Jaz sem jo včeraj v platoje. Tudi nekaj blitve.
Danes popoldne sem bila z medgeneracijskim krožkom Rožmarinčki smo šli gledat velikonočnice na Ponikvo. Bilo je lepo a zelo hladno in veter. Ko smo se vračali se je nebo zjasnilo in posijalo
je sonce. Preživeli lep popoldan in zaključili v domači gostilni, kamor smo šli na čaj in smo še malo poklepetali.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Danes popoldne sem bila z medgeneracijskim krožkom Rožmarinčki smo šli gledat velikonočnice na Ponikvo. Bilo je lepo a zelo hladno in veter. Ko smo se vračali se je nebo zjasnilo in posijalo
je sonce. Preživeli lep popoldan in zaključili v domači gostilni, kamor smo šli na čaj in smo še malo poklepetali.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
cinija1 je napisal/a: |
Jaz sem jo včeraj v platoje. Tudi nekaj blitve. Danes popoldne sem bila z medgeneracijskim krožkom Rožmarinčki smo šli gledat velikonočnice na Ponikvo. Bilo je lepo a zelo hladno in veter. Ko smo se vračali se je nebo zjasnilo in posijalo je sonce. Preživeli lep popoldan in zaključili v domači gostilni, kamor smo šli na čaj in smo še malo poklepetali. lp cinija |
Lepo ste preživeli dan, bravo.
Za peso bo pa verjetno potrebno počakati 2 tedna za setev na prosto.
Imam sorto Bikor, cilindra in eno egipčansko. Je kdo že probal to slednjo ?