Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čudovito. In ja uganila sem uganko, ko sem gledala slike in spoznala skoraj belega brata. Torej sport. Tudi ta mi je padla na pamet, a na tisti sliki, se mi je zdela oblika cveta bolj podobna L.d V._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Skopirano iz Geishinega rožnika, kjer nam je sporočila žalostno vest.
geisha je napisal/a:
Drage moje rožarke, danes je zelo žalosten dan.s težkim srcem in kot,da še vedno ne dojamem da je ni več.Poslovila se je naša Tanja TT.Neustrašni borki ni uspelo zaustaviti te pošatne bolezni,ki se je bliskovito sirila po njenem telesu kot poletni požar na Krasu.Kovale sva srečanje in projekte za jesen 2022 pa nama ni bilo usojeno.
Punce jaz pravim,da je odšla kraljica vrtnic s Krasa.
Draga Tanja naj ti bo lepo tam nekje za mavrico, dokler se spet ne srečamo (-
Plamenka je napisal/a:
Moje sožalje! Pa ravno zdaj, ko bi imela več časa za uživanje s svojimi vrtnicami.
geisha je napisal/a:
Res je in vnučko je dobila .Midve sva bile tudi vsa leta sodelavke in kolegice.
Plamenka je napisal/a:
Res žalostno. Se spomnim, ko si mi napisala. Dobre štiri mesece je najbrž od takrat, ko je izvedela za bolezen. Kako se hitro vse obrne.
Melona je napisal/a:
Ne morem verjet! Krasna ženska. Tole me pa je zadelo. Ljuba Tanja, počivaj v miru, vem, da boš naše vrtnice spremljala tudi od zgoraj. Ma, res šok.
Poezija je napisal/a:
Danes mi je javila Doli. Sem pretresena. Vedela sem, da je bolna in jo imela v mislih, še posebej zadnji mesec. Ko mi je danes Doli govorila, sem jo videla, njeno sliko, širok nasmeh, črni, kratki lasje, sama vedrina. In rekla sem si, ne Tanja živi, samo tam nekje zgoraj je, tam kjer bomo sčasoma vsi. Tu spodaj sedaj manjka en močan in krasen člen naše stare vrničarske verige.
Stkale smo čudovite trenutke v pogovorih med vrtnicami, se smejale... Na svetovnem kongresu vrtnic v Arboretumu, kjer sem prav sedaj izbrskala fotografijo, nas štirih Mamy, Tanja TT, Melona, Poezija, dne 13.6.2017...Slika je nastala ob koncu kongresa, ob zaključku, po neštetih predavanjih, ki smo jih požirale, obiskih rožnih grmov in tisoče vonjav prekrasnih cvetov, druženje, je pustilo opojen vonj v naših dušah. V eno smo vse to dognale, da se je ta dan zgodilo nekaj lepega, ko smo se združile ob dogodku, ki je vrtnice dal na najvišji prestol.
Draga naša TanjaTT počivaj v miru.
Melona je napisal/a:
Ne vem, kar se mene tiče, lahko. Sem še vsa pretresena. Lani sta se z možem oglasila pri nas v lokalu. Srečna zaradi upokojitve, na, zdaj pa tole. Spet enkrat, ko se vprašam, če je na tem svetu kaj pravice.
In iz Geishinega rožnika je prav, da gremo delit spomine k Tanji.
Nazadnje urejal/a Melona 19 Jan 2023 23:29; skupaj popravljeno 1 krat
Tudi jaz sem žalostna..Njene čudovite vrtnice so mi velikokrat polepšale turoben dan. Počivaj v miru._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)