Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Koledar nabiranja zdravilnih zelišč

orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Tiana - hvala ! Very Happy_________________
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Tiana pozdravljena
Kot prebiram so vsi zelo zadovoljni, tako da bom sigurno zadovoljna tudi jaz, ko se mi bo kaj prikazalo. Drugače bi pa imela za ene najmanj tri ure honorarne zaposlitve pri meni. Saj ti pravim, da še odpret ne morem, kaj šele, da bi kaj prčkala po kakem excelu.
Že tako prevečkrat kam narobe pritisnem, ko sploh ne vem kam in kako potem poštimat. No ja, če ne bo hujšega, še umret ne bo treba.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tiana je napisal/a:
Metuljc

Užitne rastline iz narave

Sistem, da iščeš rastline po obliki listov meni ne sede najbolje, drugače pa je nekaj uporabnih informacij notri.

Verjamem, ampak, saj meni ni težko najti rastline, me je bolj firbec, katero knjigo imaš, si jo moram malo v kakšni knjigarni pogledati. Znanja ni nikoli preveč.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Super koledar in tema!
Pri meni se je že začelo "kuhati" zeliščni liker / jagermeister.
Bo treba spet malo v hoste po zelišča vidim_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Sem iskala informacije, da če je morda čas za nabiranje koprive, ker je nimam več nič v platnenih vrečah in se mi je prikazala tale tema. Letos jo moram nabrati. Koledar, ki ste ga objavili za nabiranje zelišč, je super. In vidim, da je sedaj pravi čas za nabiranje koprive. Tudi v naravi sem jo opazila in se mi je zdela primerna za nabiranje. Čist dovolj velika. Zdaj, ko dežuje, bo še večja. Na seznamu v koledarju nisem opazila šetraja, ki ga jaz rada nabiram jeseni.
Life is like a game ... play it ...

Slika
Odgovori