Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Gobarjenje 2023

Odgovori
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Niti ne, sem imel velik dežnik. In nisem rinil v hudo goščavo.
Andrej Banko

Dober dan je bil danes !

-------
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Hvala, da si me povabil in da sva skupaj preživela en lep popoldan v naravi.
Andrej Banko

Malenkost, lahko še kdaj. Oziroma kot sem rekel, vabljen tudi naslednje leto.
Greva lahko še na kak drug teren ( nekaj jih še poznam v bližini ), pa potem še malo do mojega sadja pogledat, kjer mi boš pa ti verjetno lahko kaj povedal, pokazal in svetoval. Wink
Andrej Banko

Danes spet soliden "ulov":

--------
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Vidim, da je sezona v polnem teku. Lepe bere. Poklon!_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Kaj je možno, da so zdaj marele? Včeraj sem videla ob gozdni poti eno gobo in zdela se mi je podobna mareli.
Life is like a game ... play it ...

Slika
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Za obalno območje je možno, da so se že začele pojavljati marele. Tudi prve jurčke so že našli. Tudi na "celini" se zna že med prvomajskimi prazniki kaj pojaviti. Vreme je kar ta pravo.
pika99
Kraj: Ljubljana / dolenjska

Odgovor Napisal/-a pika99 »

No, odgovor zame - za večjo bero mavrahov bo treba v Azerbajdžan, ni druge SmileSmile.
https://www.youtube.com/watch?v=ruPZqgVLE_s
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

AB, ti si strokovnjak za gobe Very Happy . Je možno, da mi je na domačih stopnicah zresel mavrah, ki jih še v življenju nisem videla?

Fotko mi je ibb čisto popačil - v resnici je pokončen, nič splješten Rolling Eyes_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Odgovori