Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Krompir - Solanum tuberosum L.
-
- Kraj: Domžale
-
AB, odlično. Sem ravno včeraj razmišljala, da bi bil mogoče že čas, da pogledam, kaj se dogaja v zemlji z mojo Adoro. Pa sem mislila počakat še kakšen teden. Zdaj pa vidim, da sva jo sadila približno enako zgodaj...
Kopala pa jo bom samo za sproti, ker bi rada večino pripeljala do zrelosti.
Sem pa te dni opazila nekaj cvetnih popkov._________________naredimo svet lepši
Kopala pa jo bom samo za sproti, ker bi rada večino pripeljala do zrelosti.
Sem pa te dni opazila nekaj cvetnih popkov._________________naredimo svet lepši
-
Kradem, kradem ...
Cima je še zelena, ravnokar je odcvetel.
Bi pa omenil, da se že tretje leto trudim z Igorjem.
Upam, da letos pridelam kaj omembe vrednega.
Lani in predlani je cima hitro opešala ( ni bila krompirjeva črna plesen ).
Posledično je bilo v zemljo le nekaj drobižkov.
Tudi letos napram Adori in Rudolfu zelenje izgleda sila ubogo in bistveno manj temno zeleno, oziroma bolj rumeno-zeleno.
Pa je že dobil Basfolir aktiv, Protifert LMW in Epin Extra. Morda pa letos le preseneti s podzemnimi zakladi ...
----------
Cima je še zelena, ravnokar je odcvetel.
Bi pa omenil, da se že tretje leto trudim z Igorjem.
Upam, da letos pridelam kaj omembe vrednega.
Lani in predlani je cima hitro opešala ( ni bila krompirjeva črna plesen ).
Posledično je bilo v zemljo le nekaj drobižkov.
Tudi letos napram Adori in Rudolfu zelenje izgleda sila ubogo in bistveno manj temno zeleno, oziroma bolj rumeno-zeleno.
Pa je že dobil Basfolir aktiv, Protifert LMW in Epin Extra. Morda pa letos le preseneti s podzemnimi zakladi ...
----------