Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moje veselje

Moderator: Melona

geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Hvala Tanja veliko me sprašujejo kako pa to zmoreš in res je tako,če je to ljubezen ni nobenega problema.Jaz rečem,da s tem sploh ni toliko dela.
Ja končno tudi jaz lahko rečem,da je moj rožnik pravi Laughing_________________LP
E.
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Čudovit, tu bom dobila idejo za kakšno novo ! Laughing_________________sonček je in .....
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

200 kom, sedaj si pa res želim, da v bodoče to kdaj vidim.
Geisha, kaj imaš tablice?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Poezija prisrčno dobrodošla pri meni.Tablice sem imela in si se večinoma zlomile,bom v bodoče mogla nekaj lepšega nardit. Laughing_________________LP
E.
geisha

Drage moje rožarke,
danes je zelo žalosten dan.s težkim srcem in kot,da še vedno ne dojamem da je ni več.Poslovila se je naša Tanja TT.Neustrašni borki ni uspelo zaustaviti te pošatne bolezni,ki se je bliskovito sirila po njenem telesu kot poletni požar na Krasu.Kovale sva srečanje in projekte za jesen 2022 pa nama ni bilo usojeno.

Punce jaz pravim,da je odšla kraljica vrtnic s Krasa.

Draga Tanja naj ti bo lepo tam nekje za mavrico, dokler se spet ne srečamo (-_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Draga Geisha, hvala, ker si nam sporočila. Žalostne smo, spomine na Tanjo, ki smo jih tule delile, sem skopirala v njen rožnik, iz tvojega pa sem jih izbrisala.
geisha

Ja Melona je že v redu,nisem vedela kam napisat.Zdelo se mi je prav,da vas obvestim saj ste Tanjo vecčna poznale in zasluži si ,da se od nje poslovimo na njenem kraljevskem rožniku._________________LP
E.
geisha

Glede na to, da vse stare slike izginile iz foruma (ker prejšnji portal za nalaganje slik ne deluje več), sem )upam) uspela naložiti moj letošnji razcvet.

_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Škoda za stare fotografije, a tole je božansko!
geisha

Res skoda za stare slike,bil je razvoj mojega rožnika. Hvala Plamenka za informacijo o nalaganju.Sem se poslužila tvoje info._________________LP
E.
Odgovori