Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moj mini arboretum
Moderator: Melona
Brbr, enako kot ti - neustrezni pogoji, čudovito cvetje.
Andrej, tako lepo, da je že prav kičasto foušija dela
ne resno jemat
Blue moon je tudi pri meni barve sivke, je pa res, da bujna ni. Vrtnice imajo popke, uši, oblikujejo se smrekice lupin, velike krogle lani kupljene sadike maka oranžne barve. Srčki so v odcvetanju._________________Lp, Živa
Andrej, tako lepo, da je že prav kičasto foušija dela
ne resno jemat
Blue moon je tudi pri meni barve sivke, je pa res, da bujna ni. Vrtnice imajo popke, uši, oblikujejo se smrekice lupin, velike krogle lani kupljene sadike maka oranžne barve. Srčki so v odcvetanju._________________Lp, Živa
živa je napisal/a: |
Brbr, enako kot ti - neustrezni pogoji, čudovito cvetje. Andrej, tako lepo, da je že prav kičasto foušija dela ne resno jemat Blue moon je tudi pri meni barve sivke, je pa res, da bujna ni. Vrtnice imajo popke, uši, oblikujejo se smrekice lupin, velike krogle lani kupljene sadike maka oranžne barve. Srčki so v odcvetanju. |
Pri meni jih je nekaj že v napol odprtih popkih in čez dan ali dva bodo zacvetele. Blue moon pa še malo zaostaja.
Tole sem pravkar slikal iz balkona.
Pa so mi začele cveteti tudi na severni strani hiše.
Bajazo:
picture uploader
Laguna:
picture uploader
Bajazo:
picture uploader
Laguna:
picture uploader