Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous
Plamenka je napisal/a: |
Hvala, BraneB, zdaj sta oba hibiskusa v redu. Uporabljam imgBB. https://imgbb.com/ Tule smo enkrat razpravljali o nalaganju slik: http://forum.gartlc.si/gartlc-about42.html |
Hvala za odgovor, zanima me ali je imgbb.com plačljiv shranjevalnik fotk. Še eno vprašanje ali je ustrezen tudi Mojalbum.com
muha je napisal/a: |
Tudi mojalbum.com ustreza. |
Letos končno mi je iz semena uspelo vzgojiti m.hibiskus, ki je na fotki, eden zelo zanimivih jaz mu rečem kar zmečkani hibiskus, velikost cveta je do 24 cm v premeru, Fotka je seveda lanska, letošnja sadika pa je že visoka cca 50 cm. Zanimivost tega hibiskusa je, da ga težko vzgojiš, iz semena ali potaknjenca, pa še slabo semeni. Je pa lep ni kaj.Nazadnje urejal/a braneb 01 Jul 2023 09:26; skupaj popravljeno 1 krat
muha je napisal/a: |
Si odkljukal, da je album zaseben? Če naj bi fotke videli tudi mi, mora biti javen. |
No ta je pa dobra. Jaz fotke vidim na Gartlcu. Slike sem prvič shranil v Mojalbum, še pazil sem, da sem obkljukal javen pogled. Velikost po vsej verjetnosti ni problem ker Mojalbum sam pomanjša slike. Ker še dobro ne poznam shranjevalnika fotk res ne vem kje bi bil še problem oz kaj moram še postoriti, da bodo slike vidne.