Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Figa, smokva - Ficus carica
mfranc je napisal/a: |
Vinko, a govoriš o degustaciji ? Najrajši pa bi violeto pripeljal na počitnice k tebi; če imaš seveda enih 10 m2 placa Drugače pa mi dozoreva tudi nekaj vzorčnih figic Rouge de Bordeaux. Ki pa bodo malomorgen modro-vijolične barve ... LP |
Mfranc, ne da nimam 10m2 placa. Nasprotno. Takšne Violete sigurno nimaš- verjetno si pomislil sočasno pri kvadraturi tudi za pot do nje.
Kot Figoljubec boš seveda nagrajen s mojimi suhimi figami. Če bi bilo srečanje kot preteklo leto -1.sept., bi vas zasul s figami, da bi verjetno pozabili celo na golaž. Pa ne samo tebe- Mfranc, ampak tudi ostale.Lani sem naredil s figami start na srečanju, žal je letos po datumu preveč pozno.
lp. Vinkoz
Nekaj razpravljate posredno na isto temo kot so zgoraj moja vprašanja, ampak meni pa ne privoščite nobenega odgovora...
A sem predolg s preveč vprašanji? Menda ni poslovna skrivnost povedati sorto fige, ki se vam v celinski Sloveniji najbolje obnese?
Samo dve besedici ? ( V smislu svetopisemskega: ampak reci le besedo in ozdravljena bo moja duša. )
A sem predolg s preveč vprašanji? Menda ni poslovna skrivnost povedati sorto fige, ki se vam v celinski Sloveniji najbolje obnese?
Samo dve besedici ? ( V smislu svetopisemskega: ampak reci le besedo in ozdravljena bo moja duša. )