Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2013

Odgovori
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

lpivk, če se ti da, lahko tisto veliko sliko zbrišeš in jo pač naložiš v manjšem formatu, da ne bo stran tako raztegnjena. Nekaj semen čili zvončka še imam, če želiš, pa če ne rabiš veliko. Pošlji naslov na zs.
labia

Odgovor Napisal/-a labia »

lpivk, sicer se slabo vidi, lahko bi bilo pa takole: 1=penis, 2 in 3 verjetno Roccoto, 6=verjetno Scotch Bonnet. Tisti zvonček, ki ga omenjaš pa je Bishop Crown.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Moj znanec pa goji takale petprstne veseljake Wink .

LP_________________mfranc
lpivk

Odgovor Napisal/-a lpivk »

hvala za odgovor, pa hvala za ureditev fotke Very Happy
vsem lep vikend.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Mfranc, tale fotografija pa je zmagovalna. Narava je najboljši umetnik!_________________Živeti na podeželju je najlepše!
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Ja narava je humorist Very Happy ; znanec pa mi je sicer napisal:

>> Je pa zanimivo da to steblo ima kar nekaj plodov ki so dvo ali trodelni, 6 delni je bil pa samo tale. <<

Verjetno ima prav, tole je samo šestprstna rokavica, varčne izvedbe, s skupnim prstnikom za dva prsta.

Gorenjska varianta Cool Laughing , čeprav čili raste v Izoli.

LP_________________mfranc
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

nas pa je letos mama rocoto rojo presenetila s takim pridelkom

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji

ostali so zaenkrat običajni Smile
dmdm

Odgovor Napisal/-a dmdm »

se mi zdi da nam Fukušima malo nagaja na sliki Rocoto, sadika je zrasla 1,5m visoko na njej pa plodovi vsaj meni se zdi extra veliki.

PS: pa ni niti največji

rooooocoto
dmdm

Odgovor Napisal/-a dmdm »

še 2 "velikančka"

LPD

HinF
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

Bravo dmdm.
V kombinaciji s kakšno salso bo vroča zima. Smile
Odgovori