Lepo predelano, platar čestitam.
Včeraj sem pobral še eno manjšo gajbico dozorelih in skoraj dozorelih paprik.
Za paprike je bila sezona pri meni kar ugodna, le s cca. dvo tedensko zakasnitvijo dozorevanja glavnine. Večino očistim, zrežem na kocke in zamrznem.
Pa še malo reklame za druženje: jesensko srečanje članov Gartlca - povezava:
http://forum.gartlc.si/gartlc-about5955.html
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paprika 2023
Hvala obema na to da bi sok shranil pa nisem pomislil, no tudi ga ni bilo toliko, da ga v dnevu dveh ne bi popil. Tistega od paradižnika sicer kar zamrznemo v 1.5l plastenkah in ga kasneje dodajamo na enak način...
Paprika seveda ob teh temperaturah še vstraja kot je videti bo vsaj še naslednji teden. Naj kar traja
Paprika seveda ob teh temperaturah še vstraja kot je videti bo vsaj še naslednji teden. Naj kar traja
-
- Prispevkov: 5235
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale