Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kokosova vlakna - palmina šota v vrtnarstvu

Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Ali je kdo pridobil dodatne posebej dobre ali slabe izkušnje s kokosovimi vlakni od prejšnjega zaključka pogovora? Predvidoma bom naročil kar precej tega zaradi polnjenja visokih gred. Trenutno je ugodna videti ponudba Vetise.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Jaz brez nje enostavno ne morem več. Prejšnji mesec sem spet kupila 5 kock po 70 l pri Vrtnarčku (Agrolit). Za zastirko in za mešanje med substrat in domače krtine.

Če je večje naročilo, je brez poštnine. Splača se pogledati, če je še kaj zanimivega in cenovno ustreznega.

Pozor!
K sreči sem šla brat temo od začetka. Sem že pozabila, da kužki radi jedo kokosova vlakna/šoto, jim pa povzroča prebavne motnje. Da jo jedo, je potrdil naš kuža, za motnje pa ne vem. Ali ji ni bilo, ali pa sem jih pripisovala čemu drugemu.
GrGr
Kraj: Občina D.Toplice

Odgovor Napisal/-a GrGr »

Ne vem če prodajajo surova, vem pa da jih imajo oogroooomno na zalogi, surovih in kot različne izdelke: https://www.ko-si.si/
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Muha hvala, tole je videti cenovno ugodno napram drugim, kar sem prelistal doslej in eno Agrolitovo prodajalno imamo kar blizu.

Grgr hvala, zelo zanimiv program podjetja, sem jim pisal, kako pa človek lahko to kupi.

Kar se tiče kužkov, mi smo zelo na deželi. Jejo širok nabor stvari, ki jim lahko povzročajo motnje Smile
Odgovori