Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tale rdeča teksaška zvezda - se priporočam za sadikce. Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Možno, da bom prinesla na srečanje, če bom do takrat že pikirala.
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

A tako počasi rastejo? Razmišljam, da jih bom presadila, ko se bo pokazal prvi pravi listek._________________Lp, Živa
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Večkrat, ko jih presadiš, hitreje rastejo. Wink
Svoje bi že lahko pikirala, ker že poganjajo listki, sploh Zvezdam teksasa, a moram uskladiti s čiliji, paprikami in jajčevci glede prostora.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Plamenka je napisal/a:
Možno, da bom prinesla na srečanje, če bom do takrat že pikirala.

Super.
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Plamenka, saj to je težava - prostora zmanjkuje za vse, za babure sploh ne vem, kam jih bom dala. O paradižnikih pojma nimam, kam bodo šli.

hvala za napotek._________________Lp, Živa
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ko sem leta nazaj sejala prve in želela preveriti samo, kakšni bodo cvetovi, sem jih vse prepikirala v pollitrske lončke in stlačila v gajbico ( s folijo na dnu, da je lovila vodo od zalivanja in dobrim cm perlita). Kasneje jih nisem nič več presajala. Le parkrat sem jih dognojila s tekočim gnojilom. Do konca leta je vsaka rastlina naredila od enega do dveh steblov, zacveteli so vsi. Takrat šele sem naredila izbor. Tako da, če ni prostora, lahko naredite tudi malo po domače. Wink
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Takole so videti moji sejančkii, zelo sem vesela, da so tako dobro klili. Če bodo vsi zrasli v lepe sadike, jih bo dovolj za oddajo.

spredaj bela zvezda Teksasa
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Kako me zanima, kakšni bodo potomci Kora Albe. Beli kot "mama", roza kot "babica" nekaj tretjega po "prababici " ali še kaj po "očetih, dedkih ...". Tole pričakovanje barve sejančkov se mi zdi nekaj najboljšega.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O, kolikokrat sem tako čakala pri vrtnicah! In koliko veselj in razočaranj prinesejo takile majhni fizeljčki. Upam, da bo kaj rumenega. Čakam pa še, če bodo vzklili rdeči. Zna biti, da sem bila preškrta in nisem posejala dovolj semen.
Odgovori