Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Leskove mačice

crtj-admin
Site Admin

Leskove mačice

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Leskove mačice

Ne vem, ali je še čas, ko se jih da nabrati. Iskreno podano, o njih nisem dosti razmišljal, pa mi je hči poslala nekaj z FB-ja. Mačice + med,
verjamem, da je za tale čas to odlična poživitvena sladica.

Nakar sem na spletu našel mnogo zanimivih podatkov, slik. Tudi ena od zelo zdravih "priboljškov", kaj vse se da narediti iz njih!

https://janapra5.wixsite.com/potdonarave/single-post/2018/01/24/leskove-ma%C4%8Dice-vitamin-c

https://katjarebolj.com/macice/_________________mfranc
aladin

Odgovor Napisal/-a aladin »

Eno uro nazaj sem probal malo prigriznit leskovih moških cvetov in ugotovil, da so precej alergeni, grlo je postalo kar precej večje kot običajno.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

aladin je napisal/a:
Eno uro nazaj sem probal malo prigriznit leskovih moških cvetov in ugotovil, da so precej alergeni, grlo je postalo kar precej večje kot običajno.
Ja, če si pre-občutljiv. Meni so lani ugotovili alergijo, sicer ne prehudo, a kakšnih specialitet iz leskovih mačic si gotovo ne bom privoščila._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Mfranc, hvala za linka. Zanimivo!
Na kakšen način se pa uporablja mačice + med? Kaj se jih potunka v med al kaj?

Jaz in moj dragi sva zelo sladkosneda. In tisto, ko se mačice prepoji z raztopljeno čokolado, bi bilo za probati. Mora biti dobro.
Life is like a game ... play it ...

Slika
Odgovori