Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Pozeba 2024
-
- Kraj: Domžale
Me ni strah, ker na to pač ne morem vplivati - kako bodo vetrovi pihali, od kod in kakšne temperature bodo.
To ni v moji moči, sprejemam, kar bo pa bo. kaj ni škoda od februarja dalje razmišljati, če bo pozeba?! Še tistega, kar lahko spreminjam, se včasih bojim in ne naredim takoj._________________Lp, Živa
To ni v moji moči, sprejemam, kar bo pa bo. kaj ni škoda od februarja dalje razmišljati, če bo pozeba?! Še tistega, kar lahko spreminjam, se včasih bojim in ne naredim takoj._________________Lp, Živa
Točno tako. Lansko leto sem se poskusil sekirati in sem par juter celo kuril. Veliko dela, malo koristi. Drevesa imam posajena primerno narazen, kar rešuje problem z ostalimi težavami pri vzgoji, ni pa ravno idealno, če bi ob pozebi kaj hotel rešiti. Na koncu, kar ni pozeblo, je crknilo v času zorenja zaradi preveč dežja. Avtomatskega oroševalnega sistema pa nimam in ne bom imel.
napoved se je zelo popravila v +. Torej samo še 60 potencialnih pozeb pred nami
sicer pa, najbrž bomo tole gledali še samo par let, potem pa...
https://edition.cnn.com/2024/03/07/opinions/climate-scientist-scare-doom-anxiety-mcguire/index.html
sicer pa, najbrž bomo tole gledali še samo par let, potem pa...
https://edition.cnn.com/2024/03/07/opinions/climate-scientist-scare-doom-anxiety-mcguire/index.html