Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pozeba 2024

Odgovori
GrGr
Kraj: Občina D.Toplice

Odgovor Napisal/-a GrGr »

živa je napisal/a:
Grgr, ja, lepo je deževalo. Sem imela že razpoke po zemlji in beton, pa čeprav je v globini mokro.

Sedaj bodo lahko še kepe betonske zemlje šle narazen. v nedeljo sem sadila zelje, lepo zalilo.

Ponovno je zalilo včeraj zvečer Smile
matejos

Odgovor Napisal/-a matejos »

laksikon je napisal/a:
ARSO pravi, da bi v petek lahko Gorenjska, del Štajerske in Koroška šla v minus.

Upam, da ne. Delam sok iz štajerskih jabolk od žlahte in se iskrrno veselim ponovne letine. Predlanski, pasteritiran v pretočnem grelcu, zapakiran v vrečah, je še vedno izjemnega okusa.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Pri nas pa prav lepo pada dež, vmes pa snegec in sodra...
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Zdaj bo šlo pa zares. Na barju bo šlo najbrž precej v minus, že danes zelo blizu nule.
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Se opravičujem megli, ker sem včasih čez njo grdo govoril, jutri proti jutru bi bila pa zelo dobrodošla. Very Happy
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pod nami plus 3, nad nami plus 3, pri nas na balkonu - 1 °C. Crying or Very sad Spet smo na istem, kot na Brniku. Takole plačujemo prelep direkten pogled na zasnežene Kamniške Alpe, od koder nam severnik prinaša pozdrave.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Pri nas ravno nekje nula, senzorji se ne morejo odločiti, a kazati +0 ali -0.

Mehurniki, ki so ponavadi z naskokom najbolj občutljivi na zmrzal, so zaenkrat videti OK (bo pa zares jasno šele na močnem soncu, ki se kot kaže pripravlja).

Cveti robinija... kar je precej bizarno in dokaj neposrečeno, ker bodo po tem hladnejšem vremenu čebele bolj slabo letele, traja pa lahko še teden dni, enako kot cvetenje.
Nazadnje urejal/a crtj 19 Apr 2024 07:05; skupaj popravljeno 2 krat
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

babaco je napisal/a:
Se opravičujem megli, ker sem včasih čez njo grdo govoril, jutri proti jutru bi bila pa zelo dobrodošla. Very Happy

V moj konec se je prikradla malo pred 3:30. Predtem se je temperatura že nevarno bližala nuli; nekaj ledu je bilo že na travi.
Potem se je pa "ogrelo" na 2 stopinji ...
laksikon

Odgovor Napisal/-a laksikon »

NI bilo hudo danes zjutraj, do nule smo prišli. Samo Shocked Gledam vremensko pravkar, za ponedeljek, Savinjska -3 napovedano, o shit Confused
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

moj mobi kaže, da so 3 +, NM 2+, ampak kaj je res, čakam poročilo Grgr ali Matejosa, to bo bolj za ziher_________________Lp, Živa
Odgovori