Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Cleoma - pajkovka

crtj-admin
Site Admin

Cleoma - pajkovka

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Tole je samosevec iz lanskega leta, imela pa sem še bele in vijola, letos sem jih pozabila sejati:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
lana

Odgovor Napisal/-a lana »

Lepa! Meni pa nikdar ne rata. Sejem, pa nič ven ne pride. Al pa jaz populim, ker mislim,d aj e plevel. Nimam pojma kaj je krivo.
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Mene pa majhne rastlinice spominjajo na "travo" in jih vedno nekaj pustim ! Wink_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
MARIJAV

Marinkaaaa, Confused Confused Confused Wink_________________Živeti na podeželju je najlepše!
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Marijav, čudovita roža! Imaš mogoče kaj semena? Je to povsod enoletnica ali samo pri nas ne prezimi? Lep pozdrav!
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Kako čudovit cvet.
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Pri meni je isto kot pri Lani. Ko sem še sejal, je slabo ven prišla. Vsako leto sicer pride kakšen samosevec, ampak ponavadi precej pozno in zato tudi pozno semeni, tako da je semena vsako leto manj. Letos tako ni nobena pokukala... Poplim jih pa jaz sigurno ne, tega pa ne morem trditi za starša Smile .
MARIJAV

Nekje založeno imam lansko seme, če ga še najdem. se bom spomnila nate. Mogoče pa bo na tem samosevcu kaj prizorelo, bom pobrala, vendar bo samo roza barva._________________Živeti na podeželju je najlepše!
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Hvala Marijav! Saj niti ne vem, da obstaja druge barve. Sem jo prvič videla.
Hvala za odgovor!
Odgovori