Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj prvi mali rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ja, izgleda da sta iz istega gnezda, tvoja Iz. in moja Perfecta. Vrtnica ima prekrasne ogromne cvetove, zelo obstojne in s starostjo cvet res temni. Pri meni je lani praktično celo leto cvetela. Tudi letos cveti že drugo rundo. Ima lepo zdravo listje in lepo oblikovan grm s temnozelenim listjem._________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Tule sem slikala oba shranjena ovoja od vrtnic, katerih cvetenje sem dodala spodaj. Upam, da sem prav navedla, katera je katera. Obe pa že tretjič cvetita:

Gioia?

Buccaner?
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Prva bo prava znana in slavna, ena od najbolj, Mme. A. Meilland, Peace ali Goia, o njej smo že pisali ampak ne vem, če sem že prenesla temo.
Drugo pa poznam samo po imenu._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
MARIJAV

Preden mi jih slana pomori, sem poslikala še zadnje letošnje cvetove:
Tale vrtnica je na štirih vejah naredila še 48 popkov:

Tale plezalka je že četrtič nastavila nožico cvetov:

Barva je žal v resnici čisto drugačna: žametno temno rdeča:
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Lepe lepe Smile Smile Smile
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Tole jesensko cvetje ima svojevrsten čar. Cvetovi trajajo dlje, odpirajo se tudi dlje, pa vseskozi se sprašuješ kaj vse se bo še uspelo razcveteti.

Marija upam, da se ti bodo vsi popki odprli, ker potem se bodo tudi pri meni, smo namreč blizu Wink
Garden-ja

O, kako bogato ti cvetejo._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Garden-ja

Marija, da ne bo tvoj rožnik predstavljen z mojim imenom, daj prosim odpri novo temo tu pri "Naši rožniki" z naslovom "Moj prvi mali rožnik" in vanjo vpiši samo eno piko in shrani, bom potem celotno to temo noter vpisala._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
MARIJAV

AA_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Še zadnji zagon cvetenja pred zimskim spanjem moje "quin Elizabeth" oziroma ???
Odgovori