Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaj mi žre paradižnike?
-
- Site Admin
Kaj mi žre paradižnike?
(Prenos iz arhiva)
Čez noč sem ostal brez 20+sadik paradižnikov. Ponekod požrti listi do stebla, nekateri listi naluknjani, nekatera stebla pa so bila preščipnjena skoraj pri zemlji.
Polži sicer so, vendar je solata zraven še kar ok, tako da polži ne bi smeli biti sposobni takega masakra. Sumim na nekaj drugega... kaj bi še lahko bilo?
Polži sicer so, vendar je solata zraven še kar ok, tako da polži ne bi smeli biti sposobni takega masakra. Sumim na nekaj drugega... kaj bi še lahko bilo?
Zadeva je v rastlinjaku. Zdaj so sicer odprta vrata (sem imel dolgo zaprta, ker so mi srne hodile v rastlinjak malicat blitvo), ptiča pa nisem že lep čas zalotil nobenega. Zastirke ni kaj dosti. Razen polžev ni videti kaj dosti škodljivcev, vendar imam zanalašč zraven solato, ki je za vabo...
En del paradižnikov je pa v visoki gredi, ki je pokrita z mrežo - da ne pokljuvajo ptiči in da mi maček ne hodi lomastit po njej. Polžev v njej načeloma ni. Tudi voluharjev oz. miši ne.
Z rezervno postavo bom počakal do daljšega suhega obdobja, ko bodo polži malo manj pogumni.
Muha, ZSja nisem dobil.
En del paradižnikov je pa v visoki gredi, ki je pokrita z mrežo - da ne pokljuvajo ptiči in da mi maček ne hodi lomastit po njej. Polžev v njej načeloma ni. Tudi voluharjev oz. miši ne.
Z rezervno postavo bom počakal do daljšega suhega obdobja, ko bodo polži malo manj pogumni.
Muha, ZSja nisem dobil.
Pepe je napisal/a: |
Mramorji bi bili sposobni "preščipniti" pri zemlji. |
Mislil si najbrž bramorje.
Bi rekla kar isto.Najverjetneje imaš v zemlji bramorja._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/