Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Zinnia, cinija - lončna
-
- Site Admin
Zinnia, cinija - lončna
(Prenos iz arhiva)
Darso mi je spomladi dala sadike te cinije, za katero ugotavljam, da je izredno trpežna in dolgocvetoča, ko mi je lončni paradižnik "crknil", pa tole veselo raste dalje. Imam posajene tudi na balkonu v mešanem nasadu, kjer so tudi lepe. Baje obstoja še več barv in če jih kdo ima, bi se priporočila za nekaj semena:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Meni so se zasejale v loncih vrtne, tavisoke, v atriju so edine, ki so preživele poletje. Vse ostalo je kljub zalivanju 3x na dan bilo obupno.
Drugo leto sem se odločila, da gredo v atrij na sonce v lonce izključno in samo cinije, bi pa želela take nizke. Če ima kdo seme, se priporočam, ali pa če kdo ve, kje jih lahko dobim._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Drugo leto sem se odločila, da gredo v atrij na sonce v lonce izključno in samo cinije, bi pa želela take nizke. Če ima kdo seme, se priporočam, ali pa če kdo ve, kje jih lahko dobim._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Garden-ja za tele lončne se bom potrudila dobit seme in ti lahko pošljem ali odcvetelo cvetje prinesem na srečanje, vendar imam samo tole eno barvo.
Pa še to: na gredici v vrtu mi cvetijo nizke večbarvne cinije, ali si mislila te?_________________Živeti na podeželju je najlepše!Nazadnje urejal/a MARIJAV 28 Sep 2013 20:55; skupaj popravljeno 1 krat
Pa še to: na gredici v vrtu mi cvetijo nizke večbarvne cinije, ali si mislila te?_________________Živeti na podeželju je najlepše!Nazadnje urejal/a MARIJAV 28 Sep 2013 20:55; skupaj popravljeno 1 krat